Announcement

Collapse
No announcement yet.

Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

children's health online test Čau komunito! Dnes si dáme takové otevřené povídání o něčem, co se týká víc lidí, než by se zdálo. Jo, jde o cukrovku. Kapsle proti diabetu – co to jako je? Možná vás napadne: Proč zrovna řešit nějaké kapsle? Já jsem dřív taky nevěřil. Jenže zvědavost zvítězila, začal jsem pátrat. A světe div se – něco na tom asi bude. O jakych kapslich to vubec mluvime? Řekl jsem si, že tohle téma si zaslouží pozornost. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? První reakce bývá: „To už tu bylo milionkrát.“ Přitom nejde o chemii, ale často o kombinaci bylinek, vitamínů a minerálů. Třeba jste narazili na složky jako je berberin, chrom nebo banaba. Nejsou to náhrady za inzulin, ale doplněk k léčbě. Moje zkušenost Ruku na srdce, kdo by nebyl? Začal jsem brát kapsle s obsahem hořkého melounu a skořice. Bral jsem to pravidelně 2x denně a k tomu samozřejmě držel stravu. Po měsíci jsem měl lepší energii a míň chutě na sladké. Navíc – neměl jsem žádné vedlejší účinky. I kdyby půlka efektu byla v hlavě, mně to pomohlo. Co říkají ostatní? Na jednom fóru jsem četl příběh chlapa, co díky nim omezil inzulin. Ale pokud to není drahé a neškodí to – proč to nezkusit? Já říkám: důležité je, že to pomáhá. A komu jak, to už je na každém. Je to jen móda, nebo má šanci? Někteří lékaři jsou otevření – říkají, že pokud to nepřekáží léčbě, proč ne. Ale výzkum je jedna věc, reálný život druhá. Jak to vidím? Ale jako podpora? Jako součást balíčku „péče o sebe“? Proč ne. Jestli vás to zaujalo, napište mi – rád si přečtu vaše zkušenosti. Napište svůj názor – třeba tím někomu pomůžete. symptom checker without a doctor diaf_news.cz O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? O jakych kapslich to vubec mluvime? 24c4c7b
Working...
X