Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kapsle proti diabetu – co to jako je?
Collapse
X
-
Kapsle proti diabetu – co to jako je?
back pain symptoms online check Zdravím všechny, kdo sem zabloudili! Dneska chci otevřít téma, které možná někoho z vás taky pálí. Jasně, řeč bude o diabetu. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Možná vám to přijde jako další reklamní blbost. Ale… Já jsem dřív taky nevěřil. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A víte co? Něco z toho fakt funguje. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Takže jsem se rozhodl, že o tom napíšu. Nejsem žádný doktor, ale jako laik mám pár poznatků. O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Když se řekne „kapsle na cukrovku“, může to znít jako šarlatánství. Přitom nejde o chemii, ale často o kombinaci bylinek, vitamínů a minerálů. Třeba jste narazili na složky jako je berberin, chrom nebo banaba. A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora. Zkoušel jsem to – a tohle se stalo Já to prostě musel zkusit. Začal jsem brát kapsle s obsahem hořkého melounu a skořice. Bral jsem to pravidelně 2x denně a k tomu samozřejmě držel stravu. Po měsíci jsem měl lepší energii a míň chutě na sladké. Tělo to vzalo úplně v pohodě. Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne? Zkušenosti lidí z fóra a okolí Kamarádka mojí mámy bere podobný přípravek a tvrdí, že se cítí o 100 % líp. To, co funguje jednomu, druhému nemusí. Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě. Je to jen móda, nebo má šanci? Jiní varují, že to může být rizikové bez konzultace. Existují studie, co potvrzují účinky určitých rostlin na hladinu cukru. Závěrem? Nikdo nechce tvrdit, že tím „vyléčíte“ cukrovku. Zkusili jste něco podobného? Pojďme si o tom prostě pokecat – bez předsudků. symptom checker online diaf_news.cz O jakych kapslich to vubec mluvime? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakych kapslich to vubec mluvime? b99b925
Tags: None